Hoco Beton BV

Kontakt
Hoco Beton BV

Trancheeweg 16-18

NL-6002 ST Weert

Tel.: 0031495/5796-79

Fax.: 0031495/5796-00

Zertifikate und Dokumente

Over Hoco Beton

Hoco Beton is sinds 1965 leverancier van betonwaren en aanverwante producten. Sinds 1973 is Hoco actief in de specialistische toelevering van prefab betonnen bouwelementen. Hoco doet dat onder meer met constructie- en sierbeton, eventueel naar eigen ontwerp. Door innovatief denken, gerichtheid op de toekomst en productontwikkeling wil de onderneming inspelen op de wensen en behoeftenvan de markt en daarmee steeds een voorsprong op anderen houden.

Assortiment prefab betonelementen

Hoco Beton richt zich op nagenoeg elk segment van de betonmarkt. Er is een uitgebreid assortiment producten aanwezig, van kleine betonbandjes van nog geen 20 kilo tot zware constructieve elementen van meer dan 50 ton. De betonelementen zijn in allerlei uitvoeringen te verkrijgen: van zeer eenvoudig tot exclusief.
Hoco Beton levert onder andere balkons, trappen, wanden, liftschachten, gevelplaten in decor- gekleurd, gestraald, glad en met structuur- als ook draagstructuren met of zonder voorspanning, zoals brugliggers, balken, kolommen, massieve vloeren en TT-platen.
Deze rijke schakering van prefab betonelementen betekent voor de aannemer en architect dat zij hun aandacht kunnen richten op één bedrijf en niet voortdurend te maken hebben met verschillende leveranciers, zodat er minimale afstemmingsproblemen zijn.

Totaalpakket bij prefab betonelementen

Naast sec de levering van prefab betonelementen, kan Hoco Beton ook de volledige montage van het casco verzorgen. Vanaf engineering tot en met oplevering van het casco heeft de klant met één partij te maken en behoren afstemmingsproblemen tot het verleden.

Verschillende afdelingen Hoco

Bij Hoco Beton zijn ruim 100 mensen werkzaam. De korte lijnen zorgen ervoor dat de wensen van de klant op flexibele en efficïente wijze worden gekoppeld tussen de diverse afdelingen. De hechte samenwerking tussen de afdelingen – voorlichting, calculatie, verkoop, werkvoorbereiding, werkplanning, engineering, administratie en productontwikkeling – moeten zorgen voor een perfect eindresultaat. Hoco Beton beschikt over een zeer moderne engineeringsafdeling waar BIM een van de sleutelwoorden is, alsmede een buig- en vlechtcentrale, mallenmakerij en betonmortelcentrale. Hiermee is Hoco Beton volledig selfsupporting. Samen met het vakmanschap van de werknemers zijn de moderne machines een belangrijk waarborg voor de kwaliteit van de producten, waardoor hoogwaardige producten gegarandeerd zijn, wat vertrouwen en continuïteit schept.

Kwaliteit van Hoco

Kwaliteit is het belangrijkste aandachtspunt bij Hoco Beton. Deze wordt uiteraard hoog in het vaandel gevoerd. De kwaliteitsdienst van Hoco Beton waakt er op deskundige wijze continu voor dat de kwaliteit van de prefab betonnen elementen aan de gewenste norm voldoet. Er mag geen onvoorspelbaarheid optreden; niet bij de productie en evenmin bij de vervolgtrajecten. De verschillende intern streng bewaakte processen binnen het bedrijf leiden uiteindelijk tot de gewenste hoogwaardige producten.